Klubnyheder

Valsgård IF 83 forlænger kontrakten med trænerteamet for hele 2023

23.09.2022

Trænerteamet for seniorafdelingens herrehold fortsætter i orange og sort. Således har cheftræner for serie 2, Peter Thomsen, og cheftræner for serie 3, Ole Skødt, forlænget kontrakten med Valsgård IF 83 for hele 2023.


Peter Thomsen og Ole Skødt har gennem de sidste par sæsoner stået i spidsen for henholdsvis klubbens førstehold og andethold med stor succes. Dette samarbejde fortsætter ind i 2023.


- Vi er enormt glade for, at to så store kapaciteter som Peter og Ole vælger at fortsætte i klubben. Begge trænere har haft en stor andel i, at klubben har oplevet en massiv fremgang i antallet af tilmeldte seniorspillere siden deres ankomst til klubben. De kommer med hver deres tilgang til fodbold, og supplerer hinanden rigtig godt, hvilket også afspejler sig i et sundt miljø på banen og i omklædningsrummet. I Valsgård IF 83 er det vigtigste, at det sociale er i fokus, og at alle spillere trives på kryds og tværs af holdene. Og samtidig går vi på banen for at vinde og blive bedre fodboldspillere. Begge dele er Peter og Ole med til at forene i Valsgård IF 83, så derfor glæder vi os over forlængelsen af aftalen med begge trænere, fortæller formanden for Valsgård IF 83, Hussein Al-Ali.


Peter Thomsen, som selv er født og opvokset i Valsgård, kom til klubben i januar 2021 efter at have trænet Jyllandsserie-holdet i Hobro IK. I sin første sæson lykkedes det ham at rykke klubbens førstehold op i serie 2 for første gang nogensinde i klubbens historie.


- Jeg er glad for at have forlænget i Valsgård IF 83, hvor jeg fra første dag har følt mig velkommen.  Jeg sætter pris på den støtte og opbakning, der vises fra både spillere, trænere, ledere og frivillige i og omkring klubben. Vi har et stærkt setup omkring hvert enkelt hold i seniorafdelingen, og folk kan lide at være sammen på kryds og tværs af holdene. Jeg kan se positive udfordringer og udviklingspotentiale i klubben, og selvom vi henover sommeren måtte sige farvel til flere spillere, og haft en del skader, så synes jeg, at der er en parathed og villighed til nytænkning hos både spillere og medtrænere. Derfor ser jeg frem til at være en del af en stærk klub i minimum hele 2023, siger Peter Thomsen.


Ole Skødt, som efterhånden har opnået legendestatus i klubben, fortsætter også i Valsgård. Han har været i klubben i snart 10 år – kun afbrudt af et par sæsoner i KVIK/Aalestrup. Ole har trænet både klubbens første- og andethold i hans to perioder og været med til at rykke begge hold op. Senest blev det til en oprykning for andetholdet i foråret, hvor holdet i denne sæson kæmper for overlevelse i en hård serie 3-pulje.


- Jeg er både stolt og glad for, at jeg igen har fået lov til at være en del af denne fantastiske klub, hvor jeg i 2023 håber, at jeg kan være med til at skrive flere gode historier i Valsgård IF 83. Jeg glæder mig til et år mere sammen med alle de frivillige kræfter i klubben og i kiosken, som altid er der for spillerne og trænerne. Det er en ære at kunne starte op på den 9. sæson i samme klub og med samme holdleder, Jørgen Thougaard, som har hjulpet med at holde styr på det hele, siger Ole Skødt.


Alle er velkommen til at prøve med klubben. Hos Valsgård IF 83 er fællesskabet og det sociale omdrejningspunktet - samtidig med at vi selvfølgelig går på banen for at vinde.