Nyheder

Valsgård IF 83 forlænger kontrakten med trænerteamet for hele 2023
23. september 2022, 08.04

Trænerteamet for seniorafdelingens herrehold fortsætter i orange og sort. Således har cheftræner for serie 2, Peter Thomsen, og cheftræner for serie 3, Ole Skødt, forlænget kontrakten med Valsgård IF 83 for hele 2023.


Peter Thomsen og Ole Skødt har gennem de sidste par sæsoner stået i spidsen for henholdsvis klubbens førstehold og andethold med stor succes. Dette samarbejde fortsætter ind i 2023.


- Vi er enormt glade for, at to så store kapaciteter som Peter og Ole vælger at fortsætte i klubben. Begge trænere har haft en stor andel i, at klubben har oplevet en massiv fremgang i antallet af tilmeldte seniorspillere siden deres ankomst til klubben. De kommer med hver deres tilgang til fodbold, og supplerer hinanden rigtig godt, hvilket også afspejler sig i et sundt miljø på banen og i omklædningsrummet. I Valsgård IF 83 er det vigtigste, at det sociale er i fokus, og at alle spillere trives på kryds og tværs af holdene. Og samtidig går vi på banen for at vinde og blive bedre fodboldspillere. Begge dele er Peter og Ole med til at forene i Valsgård IF 83, så derfor glæder vi os over forlængelsen af aftalen med begge trænere, fortæller formanden for Valsgård IF 83, Hussein Al-Ali.


Peter Thomsen, som selv er født og opvokset i Valsgård, kom til klubben i januar 2021 efter at have trænet Jyllandsserie-holdet i Hobro IK. I sin første sæson lykkedes det ham at rykke klubbens førstehold op i serie 2 for første gang nogensinde i klubbens historie.


- Jeg er glad for at have forlænget i Valsgård IF 83, hvor jeg fra første dag har følt mig velkommen.  Jeg sætter pris på den støtte og opbakning, der vises fra både spillere, trænere, ledere og frivillige i og omkring klubben. Vi har et stærkt setup omkring hvert enkelt hold i seniorafdelingen, og folk kan lide at være sammen på kryds og tværs af holdene. Jeg kan se positive udfordringer og udviklingspotentiale i klubben, og selvom vi henover sommeren måtte sige farvel til flere spillere, og haft en del skader, så synes jeg, at der er en parathed og villighed til nytænkning hos både spillere og medtrænere. Derfor ser jeg frem til at være en del af en stærk klub i minimum hele 2023, siger Peter Thomsen.


Ole Skødt, som efterhånden har opnået legendestatus i klubben, fortsætter også i Valsgård. Han har været i klubben i snart 10 år – kun afbrudt af et par sæsoner i KVIK/Aalestrup. Ole har trænet både klubbens første- og andethold i hans to perioder og været med til at rykke begge hold op. Senest blev det til en oprykning for andetholdet i foråret, hvor holdet i denne sæson kæmper for overlevelse i en hård serie 3-pulje.


- Jeg er både stolt og glad for, at jeg igen har fået lov til at være en del af denne fantastiske klub, hvor jeg i 2023 håber, at jeg kan være med til at skrive flere gode historier i Valsgård IF 83. Jeg glæder mig til et år mere sammen med alle de frivillige kræfter i klubben og i kiosken, som altid er der for spillerne og trænerne. Det er en ære at kunne starte op på den 9. sæson i samme klub og med samme holdleder, Jørgen Thougaard, som har hjulpet med at holde styr på det hele, siger Ole Skødt.


Alle er velkommen til at prøve med klubben. Hos Valsgård IF 83 er fællesskabet og det sociale omdrejningspunktet - samtidig med at vi selvfølgelig går på banen for at vinde. 

Ny bestyrelsesformand for Valsgård IF 83
12. april 2022, 14.41


Generalforsamlingen torsdag den 24. marts førte til ny konstellation i bestyrelsen samt ny formand

Der blev den 24. marts afholdt generalforsamling i Valsgård IF 83, hvor der var et rigtig fint fremmøde på trods af, at det lå en torsdag aften.

Vi skulle heldigvis ikke ud i en ekstraordinær generalforsamling i år, da Hussein Al-Ali, også kendt som Hussi, valgte at stille op. Derudover kom Sofie Hammer Sørensen ind i bestyrelsen, og Torben Skaarup blev kåret til "Årets VIF'er" for hans kæmpe arbejde med Fyrkat Q.


Dermed ser bestyrelsen for Valsgård IF 83 således ud:


Hussein Al-Ali (Formand)

Anders Falentin Rottbøll

Sofie Hammer Sørensen

Johannes Vestergaard Christensen

Anna Weibel Jensen


Kasserer for foreningen er fortsat Mathias Østertoft Mikkelsen.


Hovedsponsor:

Generalforsamlingen torsdag den 24. februar er udskudt
23. februar 2022, 12.50

Generalforsamlingen torsdag den 24. februar er udskudt

Det er med stor beklagelse og skuffelse, at vi desværre bliver nødt til at udskyde generalforsamlingen torsdag den 24. februar 2022. Udskydelsen sker grundet en intern fejl, hvilket gør, at vi desværre ikke kan afholde generalforsamlingen som planlagt.  

Den nye dato bliver derfor torsdag den 24. marts kl. 18.00 i Valsgård Hallens Cafeteria. 

Dagsordenen forbliver uændret, og Valsgård IF 83 er også ved denne lejlighed vært for en sandwich samt øl, vand og kaffe. 

Vi beklager ulejligheden, og vi håber at se så mange VIF’ere som muligt den 24. marts.. 


Bestyrelsen Valsgård IF 83 


Dagsorden:

 1. Valg af dirigent.
 2. Beretning fra bestyrelsen og de sportslige udvalg.
 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab samt budget for næste år.
 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag modtages senest 8 dage før.
 5. Valg af formand for 1 år. Marcus Bitsch modtager ikke genvalg.
 6. Valg af to bestyrelsesmedlemmer for 2 år. Anna Weibel (håndbold) er på valg, og David Larsen (fodbold) er på valg og modtager ikke genvalg.
 7. Valg af suppleant for 1 år.
 8. Valg af revisor samt revisorsuppleant for 1 år.
 9. Udnævnelse af årets idrætsudøver/leder. Vandrepokal. Husk at komme med indstillinger til bestyrelsen. Forslag senest 8 dage før.
 10. Eventuelt.

Spørgsmål eller forslag kan rettes til formand, Marcus Bitsch, på mobil: 20836881 eller mail: vif83_formand@yahoo.dk

Valsgård I.F. 83 er vært for en sandwich samt øl, vand og kaffe.

Generalforsamlingen afholdes efter gældende corona-regler.

Hovedsponsor:

U16-drengehold er på udkig efter ny træner
16. februar 2022, 10.36

Valsgård IF 83 søger U16-træner

Vores U16-drenge søger ny træner i forbindelse med forårssæsonen. Vi er cirka 20 friske træningsparate drenge. Vi spiller i Liga 5. Træningen vil være 2 gange om ugen, tidspunkter og dage kan du være med til at bestemme i sammenspil med drengene og forældre. Kompensation og tøjpakke vil være med i aftalen. 


Hvis det har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte Marcus Bitsch på mail marcusbitsch865@gmail.com


Hovedsponsor:

Herre Senior søger ny træner til klubbens serie 5-hold
13. februar 2022, 16.31

Vi mangler nye hænder til at hjælpe som træner for vores serie 5-hold. 

Den ny sæson er allerede startet, og vi har derfor brug for en ny træner til klubbens tredjehold, som spiller i serie 5. Vi søger enhver, som er klar på at være træner for os i Valsgård IF 83. Det drejer sig om kampe i weekenden, da vores serie 2 og serie 4-trænere har indvilget i at varetage træningen både tirsdag og torsdag. Så dit primære ansvar kommer til at være kampe i weekenden, hvor der forventes, at du kommer og hjælper holdet.


Kunne det være noget for dig? Så kontakt Marcus Bitsch på mail: marcusbitsch865@gmail.com for mere information.


Hovedsponsor:

Valsgård I.F. 83 søger ny træner til U9-drengehold
10. februar 2022, 15.02

Valsgård I.F. 83 søger ny træner til U9-drengehold.

U9-drengeholdet i Valsgård søger ny træner, når udendørssæsonen starter. Vi er cirka 10 friske drenge, som elsker at spille fodbold. Vi spiller i B-rækken (5-mandshold) og er klar på nye udfordringer. Der er hjælpetræner og holdleder, som står for det praktiske vedrørende f.eks. kampe, hvis der er behov for det.


Kunne det være noget for dig? Så kontakt David Larsen på 50 90 36 30 for mere information.

Hovedsponsor:

Valsgård I.F. 83 indkalder til generalforsamling
31. januar 2022, 22.11

Valsgård I.F. 83 indkalder til generalforsamling torsdag den 24. februar klokken 18:00 i Valsgård Hallens cafeteria.


Dagsorden:


 1. Valg af dirigent.
 2. Beretning fra bestyrelsen og de sportslige udvalg.
 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab samt budget for næste år.
 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag modtages senest 8 dage før.
 5. Valg af formand for 1 år. Marcus Bitsch modtager ikke genvalg.
 6. Valg af to bestyrelsesmedlemmer for 2 år. Anna Weibel (håndbold) er på valg, og David Larsen (fodbold) er på valg og modtager ikke genvalg.
 7. Valg af suppleant for 1 år.
 8. Valg af revisor samt revisorsuppleant for 1 år.
 9. Udnævnelse af årets idrætsudøver/leder. Vandrepokal. Husk at komme med indstillinger til bestyrelsen. Forslag senest 8 dage før.
 10. Eventuelt.


Spørgsmål eller forslag kan rettes til formand, Marcus Bitsch, på mobil: 20836881 eller mail: vif83_formand@yahoo.dk


Valsgård I.F. 83 er vært for en sandwich samt øl, vand og kaffe.


Generalforsamlingen afholdes efter gældende corona-regler.Hovedsponsor:

VIF 83 inviterer til standerhejsning 2022
24. januar 2022, 18.04

Standerhejsning 2022

Lørdag den 5. februar klokken 13:00 inviterer Valsgård IF 83 til standerhejsning. Alle er velkommen til at møde op, og vi håber at se både gamle og nye spillere. Uanset erfaring og niveau, er man velkommen til at prøve kræfter med klubben. Hos os er fællesskabet og det sociale omdrejningspunktet - samtidig med at vi selvfølgelig går på banen for at vinde. Vi har således fire seniorhold tilmeldt til den kommende sæson i henholdsvis serie 2, serie 4 og 2x hold i serie 5.

Der vil efter en omgang let omgang træning være suppe at varme sig på.


Har man spørgsmål til træningen eller klubmiljøet, er man selvfølgelig velkommen til at kontakte trænerne på de respektive hold.


Cheftræner for serie 2 er Peter Thomsen, og han kan kontaktes på 29248555

Cheftræner for serie 4 er Ole Skødt, og han kan kontaktes på 52173700

Cheftræner for serie 5 er David Larsen, og han kan kontaktes på 50903630


Træningstiderne for den kommende sæson er tirsdag og torsdag fra klokken 19:00 - 20:30.


Vel mødt til en ny og spændende sæson for Valsgård IF 83!

Støt Valsgård IF 83, hver gang du tanker
22. januar 2022, 20.41
OKVi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Valsgård IF 83, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt - det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening. OK betaler hele beløbet.


Du støtter Valsgård IF 83 med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-app'en. Når nye kunder har tanket 500 liter inden for et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kroner.


Bestil et OK-kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-app'en, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Valsgård IF 83 nu. Så sørger de for at ændre det.


Støt ekstra med OK Mobil og OK

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores Valsgård IF 83. Vælg en af OK’s mobilpakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre/liter, når du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil


Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte el-selskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.


Vil du vide mere eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Bach Sørensen på 26 35 44 80 eller på mail: mortenbach1996@gmail.com

Fyrkat Q træning
28. november 2021, 20.38

Årgang Række Træningssted Ugedag Tidspunkt Træner kontakt Telefon
2017/2018/2019 U3/U4/U5 (Mix) Hobro hal 1 Fredag 1600-1700 Kresten 27895224
             
2015/2016 U6/U7 (Mix) Hobro hal 1 Fredag 1600-1700 Nicolaj 51805829
             
2011/2012 U10/U11 Mariager Inde Tirsdag 1730-1830 Lone 20833147
2011/2012 U10/U11 Mariager Inde Torsdag 1730-1830 Lone 20833147
             
2011/2012/2013 U9/U10/U11 Arden Inde Torsdag 1530-1630 Lasse 21603760
             
2011/2012/2013 U9/U10/U11 Hobro kunst Onsdag 1730-1900 Kent/Christina 61675337
             
2010 U12 Hobro kunst Onsdag 1730-1900 Torben 21782609
2010 U12 Valsgård Inde Torsdag 1700-1815 Torben 21782609
2010 U12 Arden Inde Fredag 1700-1800 Torben 21782609
             
2008/2009 U13/U14 Mariager Inde Mandag 1730-1900 Lars 23388108
2008/2009 U13/U14 Hobro kunst Onsdag 1730-1900 Lars 23388108
             
2006/2007 U15/U16 Arden Inde Mandag 1730-1900 Heidi 28519137
2006/2007 U15/U16 Hobro kunst Onsdag 1730-1900 Erik/Uffe 28512470
2006/2007 U15/U16 Hobro kunst Fredag 1730-1900 Erik/Uffe 28512470
             
2005 og ældre U18/senior Hobro kunst Tirsdag 1900-2030 Mads 22578805
2005 og ældre U18/senior Hobro kunst Torsdage 1900-2030 Mads 22578805
2005 og ældre U18/senior Hobro Inde Fredag 1730-1900 Mads 22578805
Generalforsamling Tirsdag den 22. juni 2021 kl. 18.00
30. maj 2021, 21.38


Beskrivelse af opgaver:

Beskrivelse af bestyrelsesarbejdet.pptx

Fyrkat Q
6. april 2021, 12.14

Skrevet af Claus Larsen og Eva Ravn

Fyrkat Q er et samarbejde mellem klubberne IF Jarl Arden, Hobro IK, Mariager IK og Valsgaard IF om pigefodbold - et samarbejde der startede i foråret 2019 og hvis formål det er, at få så mange piger som muligt til at spille fodbold.

For at sikre samarbejdets bæredygtighed, støttes der op om projektet fra Mariagerfjord Kommune, ligesom DBU har stillet 60 timers konsulentbistand til rådighed i forbindelse med udarbejdelse af samarbejdsaftale, økonomi og arbejdsbeskrivelser af alle de typer af opgaver der kan forekomme.


Samarbejdet klubberne imellem starter formelt fra U11 og opefter. Men allerede på de yngre årgange – U10 og nedefter, samarbejdes der ved at holde enkelte fælles træninger og spille træningskampe mod hinanden. Dette gøres for at pigerne lærer hinanden at kende inden de rykker op i U11-rækken.

Fyrkat Q har en ambition om, at hver moderklub skal danne ramme om én fællestræning, hvor alle hold i samarbejdet træner samtidig. Hvilket giver mulighed for at pigerne kan træne op eller ned i forhold til deres niveau, samtidig med at det styrker fællesskabet.


Pigerne vil fodbolden i Fyrkat Q – og vi er klædt på til det.

Pigerne træner på skift i de klubber der er med i samarbejdet, dette gøres for at bibeholde tilknytningen til de klubber hvorfra de kommer. Dette kan kun ske, fordi der er en stor opbakning fra de fire moderklubber, hvilket er med til at give pigerne de bedste forudsætninger for at kunne spille med andre jævnaldrende.

Der er også en fantastisk opbakning fra forældrene i forbindelse med kørsel til og fra træning og kampe. Herudover deltager forældrene aktivt med hjælp til arrangementer, såsom træningslejre, hvor de bl.a. står for madlavning. Til kampene agere de fremmødte forældre som heppekor og støtter pigerne til at yde deres bedste.


Fyrkat Q vil i denne forbindelse også gerne rette en KÆMPE tak til Jutlander Bank Fonden, Viking Leg, Murermester Oppelstrup, Arden og Arden El-Service for deres sponsorater, der har gjort muligt for pigerne at købe deres egen Fyrkat Q træningsdragt. Noget der er med til at sikre en fællesskabsfølelse mellem pigerne på tværs af alle hold.

Uden denne hjælp var dette ikke blevet en mulighed for så mange piger.

Herudover har vi modtaget kr. 25.000 fra Jutlander Bank Fonden. Disse penge er øremærket til indkøb af en lukket trailer til opbevaring af træningsudstyr. En donation som vi er meget taknemmelige for.


Året 2020 har været et år med mange op og nedture for Fyrkat Q.

Corona-virussen satte i marts måned en stopper for fodbolden og det fællesskab pigerne havde opbygget. Heldigvis blev der igen åbent op for træning og kampe hen over sommeren, men til trods for nedlukningen har der været en fremgang af spillere i de fire klubber der er en del af samarbejdet Fyrkat Q.


Sammenholdet blev igen sat på prøve, da anden nedlukning ramte. Dette krævede at trænerne tænkte ud af boksen i forhold til træning og hvordan pigernes sammenhold forblev intakt. Her kom de sociale medier for alvor i brug. Pigerne lavede blandt andet julehilsener og sendte videoer ind, hvor de spiller bolden videre, disse blev klippet sammen og delt på de enkelte holds Facebook- og Instagramsider.

Træningerne blev holdt virtuelt, hvor fokus blev lagt på styrke-, balance- og stabilitetstræning og udholdenhed, som kunne være gennem interval- eller distanceløb. Der var ligeledes fokus på skadesforebyggelse.

I april 2021 er vi heldigvis tilbage med masser af udendørs aktivitet. Med forsamlingsloftet på 50 personer, har vi igen mulighed for at byde på træning og kamp som alle kender det. Dog med den forskel at det ikke er tilladt med tilskuere til kamp!


U11

Lige nu opleves der stor tilgang på årgangen og vi runder snart 30 fodboldglade piger, som træner 2 gange om ugen – en gang i Arden og en gang i Valsgaard.

Pigerne bliver tilmeldt i 8-mands turneringen, med 1 – 2 hold, afhængig af antallet af piger. I vinterhalvåret deltager vi i kunstgræsturneringen under DBU, ligesom vi også træner indendørs en gang om ugen for de piger der har lyst. Her tilmeldes også hold til turneringer og Cups.

Pigerne har været fantastiske til at indstille sig på, at man nu spiller sammen på tværs af klub-regi. Alt i alt fungerer det både fodboldmæssigt og socialt perfekt på U11.


U12/13

Vi har ca. 30 piger der troligt møder til træning 2 gange om ugen – en gang i Mariager og en gang i Hobro. Pigerne er tilmeldt med et 11-mandshold og et 8-mandshold, for at give så mange som muligt mulighed for at deltage i turneringsfodbold. I vinterhalvåret spilles der indendørsfodbold og ved at introducere futsal.

Vi har nogle glade piger, der er fantastiske til at tage sig af hinanden på tværs af skoler og fodboldfagligt niveau.


U14

Vi har 15 piger, der har mulighed for at træne 3 gange om ugen, i henholdsvis Hobro, Valsgaard og Arden. Træningerne er præget at høj intensitet og seriøsitet. Pigerne er tilmeldt med et 11-mandshold. I vinterhalvåret spiller vi både indendørsfodbold og futsal.

Holdet som er et nyt sammenspillet hold har udviklet sig enormt spillemæssigt og er kendetegnet ved et unikt sammenhold og kammeratskab.


U15

Vi har 12 – 14 piger, der træner to gange om ugen, en gang i Valsgaard og en gang i Arden. Pigerne er tilmeldt med et 11-mandshold. I vinterhalvåret spilles der også indendørsfodbold.

Sammenholdet blandt pigerne er supergodt, dog kunne de godt tænke sig nogle flere holdkammerater.


U18

Vi er 12 – 14 piger, der træner 2 gange om ugen. Der er oprettet et godt samarbejde med seniorholdet. I vinterhalvåret trænes der både uden- og indendørs.

Holdet har et godt sammenhold og træningerne er præget af højt humør og entusiasme. Vi har stadig plads til flere fodboldglade piger på holdet.


Senior

Holdet er nystartet og består af 12-14 spillere. Holdet har primært spillet kamp 1 gang om ugen i løbet af efteråret.

Hen over vinteren har de trænet en gang om ugen sammen med U18 holdet, hvilket har været en stor succes med god opbakning.

Serie 3 startede ud med uafgjort
6. april 2021, 12.12

Lørdag d. 3. april startede Valsgård IF's serie 3 herrer ud med turneringen på udebane mod lokalrivalerne fra IK Rosendal.

Det havde været en meget intens og kort opstart med flere skader at forholde sig til løbende og hvor testkampene havde givet træneren nogle svar, og måske spillerne lidt frustrationer efter 1 sejr og 3 nederlag, to af nederlagene godt nok til serie 1 og 2 hold. 

Men VIF83 stillede således op:


Anders


M.Ingvardsen-K.Weibel-Lasse O.-Sinthu


N.Larsen-K.Laursen-C.M.Hansen-Ali Al Ali


Jasmin


Damborg


Bænk: Hasan, Jeppe og Morten B.


Mathias Damborg holdt kun ganske kort tid, da hans ankel endnu engang drillede og forstyrrede Så Damborg lod sig allerede inden der var spillet 10 minutter erstatte med Hasan Al Ali. 

Begge hold så hinanden lidt an, og det virkede forholdsvis som en tæt match. 

Vi fik varieret vores spil både kort og især langt og det gav nogle tilløb til muligheder og det resulterede også i et straffespark begået på Hasan. Tvillingebror Ali omsatte sparket til en 1-0 føring til VIF83, hvilket også var pauseresultatet.


I 2. halvleg tog Rosendal mere over og var det klart mest dominerende hold. De passede meget bedre på bolden end vi selv gjorde, og vi kom derfor til at løbe alt for meget efter bolden i stedet for med bolden. 

IK Rosendal fik også udlignet i deres gode periode. Situationen var et indkast i vores højre forsvarsside, hvor en Rosendal spiller pludselig var blank i feltet og han udlignede sikkert.

Rosendal trykkede på og havde en del standardsituationer vi heldigvis var dygtige nok til at stå i mod. 

Så slutresultatet blev ved 1-1, og dermed kom begge hold på pointtavlen i debutkampen i rækken.

Først 2. Påskedag spilles de andre 3 kampe i serie 3 rækken.


Man of the Match blev internt af truppen kåret til keeper Anders L. Rasmussen.


Serie 6.1 startede ud med en 2-0 sejr i Vive, virkelig flot start.

2. Påskedag starter serie 5 holdet ud med en udekamp i Aars kl. 18.30.


Næste kamp er for serie 3's vedkommende på hjemmebane på lørdag den 10. april kl. 13.00.

Der er desværre stadig ikke åbent for tilskuere til kampen, så man må ikke opholde sig i nærheden af kampbanen.


/Peter Thomsen

Populært corona fodbold i Valsgård IF
31. marts 2021, 21.13

Vi håbede lidt naivt på, at vi kunne komme til standerhejsning den sidste lørdag i januar, men den gik sørme ikke. 

I stedet forsøgte vi at opfordre til selvstændig motion, og det var der nogle, der bed på i en periode, hvorefter det gled lidt ud i sandet. Først tirsdag den 2. marts kunne vi sådan få alvor komme i gang med nogenlunde normal fodbold træning. Selvfølgelig skulle alle sprittes af ved ankomst, og der blev i de første par uger delt op således, at vi maksimalt var 25 i hver gruppe.


Heldigvis må vi nu samles op til 50 personer i samme zone til udendørs idræt, og det er vi glade for, så vi også kan mødes lidt på tværs af niveau i klubben. 

Faktisk har vi ligget mellem 30-50 spillere i hele marts måned, og det må kategoriseres, som et rigtigt stærkt fremmøde i en halvvåd og kedelig marts. Vi fornemmer, at de unge mennesker i øjeblikket ikke løber til så mange andre ting, så de glæder sig til fodboldtræningen om tirsdagen og torsdagen kl. 19.00 på Valsgård IF 83's boldbaner.   
Der er stoppet en 3-4 spillere, der pt. har bopæl i Aarhus, men omvendt har vi indtil videre taget i mod 10-12 nye spillere. Derfor har vi også netop meldt endnu et serie 6 hold til, således at vi nu rummer hele fire herre senior hold i VIF83. Det er vi både glade for og stolte over. Vi stiller med hold i serie 3, serie 5 og to stk. i serie 6.

Nu nærmer turneringsstarten sig for alvor i det, at serie 3 holdet allerede på lørdag d. 3. april gæster et af favoritholdene i puljen, nemlig IK Rosendal. Der spilles op kl. 13.30 på kunstbanen i Rosendal, men der er desværre endnu ikke velkommen for tilskuere. Serie 6.1 starter også ud lørdag 3/4 med en udekamp i Vive, hvorefter serie 5 holdet tørner ud 2. Påskedag på udebane mod Aars IK. Serie 6.2 venter til tirsdag den 13. april før de starter turneringskampene. 


Vi har noteret 65 senior herre spillere lige nu, og med fire hold skulle der være rigtig god mulighed for at alle kan komme ud og spille kampe i nærmeste fremtid.

Nu glæder vi os til gældende turneringskampe...


På trænere og lederes vegne

Peter Thomsen

Standerhejsning
4. august 2020, 06.54

Nu ruller bolden igen! Onsdag den 12. august 2020 kl. 17 holder vi standerhejsning på Valsgaard Stadion. 
Der er pølser, øl, sodavand, kaffe og kage til alle der kigger forbi (også jeres forældre - så tag bare dem med). 
Vi er så heldige, at vores mangeårige hovedsponsor Jutlander Bank har sponseret pølser, øl, sodavand samt kage, 
og du kan faktisk være med til at støtte klubben endnu mere, hvis du aftaler et møde med Jutlander Bank 
(klubben får et økonomisk tilskud uanset som du vælger at skifte bank eller ej). 
Vi glæder os til at se jer alle."

Derefter er træningstiderne som følgende
U8 drenge Mandag 16:00-17:30
U9-10  Drenge/Piger mandag 17:00-18:00 Onsdag 16:00-17:00
U11 Piger  Onsdag 17:00-18.15
U12-13 drenge Onsdag 17:30 -19:00 fredag 14:30-16:00
U14-15 piger tirsdag 18:00-19:30
U15 drenge Mandag 18:00-20:00 onsdag 18:00-20:00
U17 piger torsdag 16:45-18:15
Senior tirsdag 19:00-20:30 torsdag 19:00-20:30


Mvh.
Valsgård if 83


Corona
12. marts 2020, 08.15

Som led i bekæmpelsen af Corona-smittespredning, bakker VIF83 op om de anbefalinger idrætsforbundene har meldt og og derfor er al træning og kamp aktivitet indstillet pr dags dato, foreløbig indtil 30/3.

Ligeledes pga Corona virus udsættes den ekstraordinæregeneralforsamling på ubestemt tid. Bestyrelsen melder en ny dato ud senest 21 dage før den afholdes.

Mvh.

Bestyrelsen

Ekstraordinær generalforsamling
28. februar 2020, 15.38

Ekstraordinær
generalforsamling
Fredag den 20. marts 2020 kl. 19.00 i
Valsgård Hallens cafeteria.

ekstra ordinær generalforsamlings brev.pdf

vif83.pdf

Klublotto Februar 2020
10. februar 2020, 20.40

Tillykke til vinderne af klublotto februar 2020 :)


​Generalforsamling
6. februar 2020, 00.48

Generalforsamling

Onsdag den 26. februar 2020 kl. 19.00 i Valsgård Hallens cafeteria.


Spørgsmål eller forslag kan rettes til Rikke Thougaard,

22344252, vif83_formand@yahoo.dk

Information omkring damesenior håndbold
27. oktober 2019, 20.24
Vi har opsagt samarbejdet med træner Jacob Menander. Indtil der findes en permanent løsning for 3. divisions holdet, vil Casper Svanholm blive assisteret af Monica Lundquist og Maibritt Ranch-Nielsen. Casper vil primært stå for træninger om tirsdagen, Monica og Maibritt vil sørge for træningsprogram om torsdagen. Casper har fortsat sit hovedfokus på serie 2. Vi håber på alle spilleres forståelse😊 Vh bestyrelsen VIF83
Standhejsning Fodbold Ungdom
4. august 2019, 21.39

Kundeaften i Jutlander Bank
29. marts 2019, 11.30

Årets idrætsudøver
23. februar 2019, 20.11

Som vanligt er der mange ildsjæle i valsgård if, der kunne fortjene et skulderklap med udnævnelsen til årets idrætsudøver/ leder. I år faldt valget på David Larsen for hans rolle som træner for U11 drengene samt hans store indsats i forhold til at få bygget vores nye flotte boldhus ved den gamle bane.
Velfortjent tillykke til David 👏😁

3. division håndbold
21. februar 2019, 21.56

Klubdag sport 24 Aars
21. februar 2019, 13.58

Lions Club sponserer renovation af klubhus
2. februar 2019, 21.24

General forsamling
31. januar 2019, 21.30

Onsdag den 20. februar 2019 kl. 19.00 i Valsgård Hallens cafeteria.

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent.
 2. Beretning fra bestyrelse, og de sportslige udvalg.
 3. Forelæggelse og godkendelse af årets regnskab, samt budget for næste år.
 4. Behandling af indkomne forslag.
 5. Valg af formand for 1 år, ønsker ikke genvalg.
 6. Valg af bestyrelsesmedlem for 2 år, ønsker ikke genvalg.
 7. Valg af suppleant for 1 år.
 8. Valg af 1 revisor samt revisorsuppleant for 1 år.
 9. Udnævnelse af årets idrætsudøver/ leder. Vandrepokal. Husk at komme med indstillinger til bestyrelsen.
 10. Eventuelt.

Spørgsmål eller forslag kan rettes til Rikke Thougaard,

22344252, rikkethougaard@icloud.com

Generalforsamling 2019 indkaldelse.pptx

Årets VIF'er 2017
27. februar 2018, 21.08

Årets VIF'er 2017 blev kåret på generalforsamlingen. Prisen gik til bestyrelsesmedlem, Tina Roth, der i 2017 har arbejdet med at få fodbold i ungdomsafdelingen op at køre. Hun fik overrakt vandrepokalen, der er indgraveret med årets VIF'ere helt tilbage fra 1989.

Ny formand i VIF83
27. februar 2018, 20.46

Efter generalforsamlingen mandag d. 19. februar 2018 har vi fået ny formand:


Rasmus Roth, som også har været træner i klubben i mange år, vil nu prøve kræfter med rollen som formand.

Vi byder Rasmus velkommen som formand og ønsker ham held og lykke med opgaven!

Allan Holst Sørensen (tidligere formand) har valgt at fortsætte i det omfang, som hans arbejde tillader og stillede derfor op som suppleant. 

Bestyrelsen er nu:

Rasmus Roth, formand (valgt ind i år)
Rikke Thougaard, bestyrelsesmedlem håndboldkontakt (valgt ind i år)
Tina Roth, bestyrelsesmedlem fodboldkontakt
Allan Holst Sørensen, suppleant (valgt ind i år)